Bel mij terug!

Graag uw naam en telefoonnummer

DSCF0006 Custom


LijnBelBus

De LijnBelBus biedt u extra reismogelijkheden op de belangrijkste buslijnen. De LijnBelBus rijdt in de stille uren wanneer de grote bus niet rijdt, ’s avonds en in het weekend. Voor het reizen met de LijnBelBus moet u minimaal één uur van te voren telefonisch reserveren. De LijnBelBus rijdt volgens een vaste route en een vaste dienstregeling. Meer informatie over de exacte vertrektijden vindt u op www.qbuzz.nl of bij uw halte. De volgende lijnen worden in zijn geheel of op bepaalde tijden als Belbus gereden: 11,12, 14, 17, 18, 42, 48, 49, 71, 78, 79, 178,  811, 817.

Voor reserveringen belt u met De Grooth Vervoer 0900 – 202 27 02 (lokaal tarief)

Stadsbus Veendam  Lijn 271  en Stadsbus Hoogezand lijn 515

De Stadsbus is een kleinere bus die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt. De Stadsbus is een vorm van openbaar vervoer en wordt gereden door een team van vrijwilligers. Bewoners kunnen gemakkelijk naar verschillende bestemmingen in de gemeenten reizen, zoals het winkelcentrum of een bezoek brengen aan familie of vrienden.

Met de Stadsbus Veendam lijn 271 reist u gemakelijk van het (trein)station naar verschillende voorzieningen in Veendam en Wildervank 

Met de Stadsbus Hoogezand lijn 515 reist u gemakelijk van het (trein)station naar verschillende voorzieningen in Hoogezand (bijv,Winkelcemtrum hoogemeren

Buurtbus

Met de Buurtbus Westerwolde (lijn 512) reist u gemakkelijk en goedkoop van uw dorp naar de voorzieningen in Sellingen, Mussel en Stadskanaal vice versa In Sellingen kunt u overstappen op lijn 42 naar Ter Apel of Emmen (buiten de spits wel een overstap).

In Jipsinghuizen kunt u overstappen op lijn 42 naar Vlagtwedde. En in Stadskanaal op de verschillende lijnen naar Groningen, Assen en Winschoten.

De Buurtbus rijdt dankzij de inzet van ruim 35 vrijwilligers.

Gezien hun enthousiasme kunt u rekenen op vriendelijke en behulpzame chauffeurs, die bovendien het gebied goed kennen. Heeft u belangstelling om chauffeur te worden?

Dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de Buurtbusvereniging via telefoonnummer 0599 - 637 911.

U kunt van maandag tot en met zaterdag gebruik maken van de Buurtbus. Informatie over de dienstregeling vindt u op www.qbuzz.nl

Meer informatie vindt u op www.ovbgd.nl

RegiotaxiPlus

Regiotaxi vult de bus/trein aan. U kunt Regiotaxi gebruiken om van uw huis rechtstreeks naar een bushalte of treinstation te reizen (en terug). Daar kunt u overstappen op de bus of trein, de aansluiting is gegarandeerd.